Nechutné: Fanúšikovia sa vymočili brankárovi do fľaše, on sa z nej napil

NETKY.SK • 16 September 2014, 15:36 • 2 min
Nechutné: Fanúšikovia sa vymočili brankárovi do fľaše, on sa z nej napil

BERN - Švajčiarsky futbalový brankár Reto Felder chce zažalovať fanúšikov, ktorí sa mu počas zápasu III. ligy vymočili do fľaše na vodu a on sa z nej neskôr napil. Kuriózny incident sa udial počas víkendového zápasu medzi FC Baden a FC Muri.

slovakia

left justify in out

Ako informoval bulvárny denník Blick, domáci fanúšikovia Badenu počas druhého polčasu prehovorili jedného z podávačov lôpt, aby im podal Felderovu fľašu na vodu. Keď sa z nej brankár hostí neskôr napil, okamžite pocítil teplú prísadu moču. Domáci priaznivci sa na ňom smiali a skandovali: "Teraz máš AIDS, teraz máš AIDS".

 

"V tom momente mi bolo na zvracanie, pretože som si uvedomil, že niečo nie je s mojou vodou v poriadku. Z myšlienky, že pijem moč, mi prišlo zle. Správanie fanúšikov Badenu nemá obdobu, veď čo keby mi tam pridali nejakú drogu," citoval denník Aargauer Zeitung rozhorčeného Feldera. Ten pohrozil, že celý prípad bude riešiť prostredníctvom polície.

 

Primitívny počin priaznivcov Badenu odsúdil aj tréner FC Muri Beat Hubeli. "Vo futbale som už videl veľa, ale ich správanie prekročilo hranice," uviedol Hubeli. Prezident FC Baden Thomi Bram sa za konanie fanúšikov ospravedlnil Felderovi i celému tímu hostí a na oficiálnom klubovom webe napísal, že celú situáciu interne vyšetria a vinníkov potrestajú.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona