Nechutné: Chlípnik onanoval na verejnosti, nenechal sa rušiť ani privolanou hliadkou!

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 10:36 • 2 min
Nechutné: Chlípnik onanoval na verejnosti, nenechal sa rušiť ani privolanou hliadkou!

BRATISLAVA - Až trojročný pobyt za mrežami hrozí 38-ročnému Mariánovi z Bratislavy, ktorý sa v priebehu včerajšieho večera dopustil na verejnom mieste neslušnosti a verejného pohoršenia.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií sa muž obnažoval a následne onanoval v blízkosti stojiska kontajnerov v Podunajských Biskupiciach pred 19-ročnou mladou ženou, ktorá išla okolo. Tá privolala policajnú hliadku. Hodnovernosť tohto oznámenia sa sa potvrdila hneď ako policajti dorazili na miesto nahlásenia.

 

Muž výzvy príslušníkov policajného zboru odignoroval a ďalej pokračoval v sebaukájaní. Týmto konaním sa dopustil hrubého porušenia slušného správania a výtržnosti na verejnosti. Po spacifikovaní tohto muža ho polícia previezla na príslušné policajné oddelenie. 

 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva a následne menovaného hliadka PZ umiestnila v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

 

Polícia týmto žiada občanov, že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom, nakoľko  pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je ďaleko vyššia, ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine. Informoval policajný zbor

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies