Nechcel sa s ňou oženiť, tak ho ubila k smrti

NETKY.SK • 25 Január 2018, 12:45 • 2 min
Nechcel sa s ňou oženiť, tak ho ubila k smrti

Je fakt, že máloktorá žena je potešená, ak si ju muž odmietne vziať za manželku. Na druhú stranu pani Andrewsová to s nevôľou naozaj trochu preháňa. Po 14 rokoch bola na kauciu prepustená z väzenia na Jane Andrewsová. Má 48 rokov a stále má záujem o mužov. Avšak ako upozorňuje policajt, ​​ktorý ju vyšetroval, kontakt s ňou by si mal každý muž naozaj dobre rozmyslieť. Nerada totiž počuje NIE a v takom prípade aj vraždí.

slovakia

left justify in out

V roku 2000 ubila kriketovou pálkou svojho priateľa a bohatého podnikateľa Toma Cressman. Odmietol totiž jej návrh, aby sa vzali. Andrewsová najskôr tvrdila, že ju Cressman napadol a ona sa len bránila, potom prišla s tvrdením, že ju chcel znásilniť, ale súd ničomu z toho neuveril a celkom jasne konštatoval, že svojho priateľa napadla a chladnokrvne zabila.

 

Dostala za to vysoký trest, ale súd po 14 rokoch rozhodol, že môže byť prepustená na podmienku.

 

Andrewsová si stihla dopredu kúpiť za 200 000 libier veľký dom, takže sa mala kam z väzenia vrátiť. Pred svojím uväznením pracovala ako asistentka vojvodkyňa z Yorku. Jej hlavnou úlohou bolo nakupovať pre vojvodkyňu nehnuteľnosti.

 

"Som absolútne presvedčený, že Andrewsová je hrozbou pre ktoréhokoľvek muža, ktorý sa s ňou zoznámi a odmietne s ňou mať vzťah. Každý muž, ktorý sa s ňou stýka, by mal byť mimoriadne opatrný," tvrdí superintendant Jim Dickie, ktorý vraždu vyšetroval.

 

Podľa neho je veľkou chybou, že Andrewsová súd takto skoro pustil. Andrewsová už vo väzení stihla nadviazať novú známosť a tiež to nebolo bez problémov.

 

V roku 2009 utiekla z väzenia, pretože sa nemohla stretnúť so svojím novým priateľom. Jej priateľ, s ktorým sa zoznámila o dva roky skôr, bol vo väzení za podvody. Po svojom prepustení začal údajne od Andrewsovej dostávať veľmi podivné esemesky a odkazy na záznamník.

 

Rozhodol sa prerušiť kontakt a krátko na to Andrewsová z väzenia utiekla. Onen muž preto do svojho bytu nainštaloval najrôznejšie poplašné zariadenia. Je jasné, že sa obával príchodu svojej priateľky.

 

Za svoj čin sa Cressmanovej rodine nikdy neospravedlnila a podľa všetkého jej ani väzenie na tolerancii nepridalo.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona