Nechce s nimi komunikovať, Özil nie je v kontakte s reprezentačným trénerom ani manažérom

NETKY.SK • 26 September 2018, 11:40 • 2 min
Nechce s nimi komunikovať, Özil nie je v kontakte s reprezentačným trénerom ani manažérom

Berlín - Mesut Özil stále nechce hovoriť s trénerom Joachimom Löwom o svojom konci v nemeckej futbalovej reprezentácii. Na túto tému sa odmieta baviť aj s manažérom národného tímu Oliverom Bierhoffom, ktorý sa ho snažil navštíviť v Londýne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar Arsenalu sa pred MS v Rusku ocitol pod paľbou kritiky za to, že sa spolu s tímovým kolegom Ilkayom Gündoganom nechal odfotografovať s tureckým prezidentom Recepom Tayyipom Erdoganom.

 

Po šampionáte, na ktorom Nemci šokujúco stroskotali už v základnej skupine, oznámil Özil koniec reprezentačnej kariéry. Za hlavný dôvod tohto kroku uviedol rasizmus a nespravodlivé zaobchádzanie s ním. Údajne sa cítil byť nechcený v národnom tíme a súčasne obvinil nemeckých politikov z rasizmu.

 

"Radi by sme sa s Mesutom stretli a porozprávali. Musíme však akceptovať, že s nami nechce v tejto chvíli komunikovať," uviedol Bierhoff podľa agentúry DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies