Nechajte ma liečiť sa, žiada Miley Cyrus

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 09:11 • 2 min
Nechajte ma liečiť sa, žiada Miley Cyrus

BRATISLAVA - Americká speváčka Miley Cyrus žiada ľudí, ktorí šíria klebety týkajúce sa nedávno zrušených koncertov a jej zdravotného stavu, aby jej dali pokoj a nechali ju liečiť sa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročná interpretka tento mesiac zrušila tri vystúpenia v rámci aktuálneho Bangerz Tour a dva koncerty preložila. Podľa oficiálnych správ, speváčke najprv diagnostikovali chrípku, následne užívala antibiotiká, ktoré jej však spôsobili alergickú reakciu a museli ju hospitalizovať. Krátko po tom sa začalo klebetiť, že speváčka nebude vystupovať pre problémy s drogami. Cyrus na tieto fámy reagovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Našla som niekoľko ignorantských správ, nikto si neprečítal oficiálne vyjadrenie a potom len strašíte mojich fanúšikov. Buďte už ticho a nechajte ma liečiť sa. Prestaňte desiť moju rodinu, kamarátov a fanúšikov," napísala a pripojila aj spomínanú oficiálnu správu, podľa ktorej môže reakcia na antibiotiká pretrvávať päť až 27 dní.

 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies