Nečakaný rozchod: Adela Banášová a Peter Modrovský už nie sú spolu!

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 12:34 • 2 min
Nečakaný rozchod: Adela Banášová a Peter Modrovský už nie sú spolu!

BRATISLAVA - V slovenskom šoubiznise v posledných dňoch zarezonovala nečakaná spáva. Adela Banášová (35) a Peter Modrovský (32) už nie sú spolu!

slovakia

left justify in out

O rozchode prominentného páru informoval portál pluska.sk. Peter Modrovský reagoval dosť prekvapivo na otázku, či je to naozaj pravda znela odpoveď: “Nič štatistika”. Tomu, že by sa mali rozísť, však nič nenasvedčovalo.

 

Adela len pred pár dňami pôsobila naozaj vyrovnane. A hoci priznala, že na letnú dovolenku vyráža tentokrát bez Petra, obhájila to tým, že práve v tom čase má Modrovský naplánovanú rekonštrukciu školy a tak či tak najradšej cestuje sama.

 

Adela Banášová a Peter Modrovský tvorili pár 7 rokov. Pred viac ako dvoma rokmi čakala dvojica spoločné bábätko, o ktoré žiaľ prišli. Hoci sa zdalo, že dvojica plánuje spoločnú budúcnosť a pokúšajú sa opäť aj o dieťa, dnes je všetkému koniec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies