Nečakaná smrť! Zomrel hrdina Discopříběhu Roman Pikl (†45)

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 11:45 • 2 min
Nečakaná smrť! Zomrel hrdina Discopříběhu Roman Pikl (†45)

PRAHA - Alkohol nie je dobrý kamarát. Ten trápil dlhé obdobie hrdinu legendárneho českého filmu Discopříběh. Vo filme si zahral Roman Pikl (45†) aj so svojim priateľom Rudolfom Hrušinským maldším (45).

slovakia

left justify in out

Jeho závislosť na alkohole mu podľa susedov spôsobila krach vzťahu. Za všetko mohla nešťastná láska. Roman niesol veľmi zle rozhod z Ilonou, s ktorou má dcéru Báru (22).

 

“To bolo niekedy pred desiatimi rokmi. Stále dúfal, že sa k nemu Ilona vráti”, prezradila Blesku suseda Iveta. ”Bol to úžasný chlap, ktorý nadovšetko miloval svoju dcéru”, povedal Romanov kamarát Martin Smolík, ktorý tiež oznámil jeho smrť.

 

Rozpad vzťahu s matkou a jeho dcéry zrejme spôsobil, že Roman to začal s alkoholom preháňať ešte viac. Živil sa ako poisťovací agent, vypracoval sa na manažéra.

 

Okrem toho bol Roman vášnivý fajčiar. Neprestal ani keď dostal silnú astmu. “Asi štrnásť dní pred smrťou bol kvôli problémom s dýchaním v nemocnici, ale za chvílu bol zasa doma", opisuje suseda Iveta. “Roman sa nikdy v nemocnici dlho nezdržal. Akonáhle sa mu polepšilo, podpísal revers a prišiel domov.”

 

Roman Pikl zomrel minulý týždeň vo štvrtok večer. Presná príčina úmrtia nie je známa. “Varila som a z okna vidím sanitku a policajtov. Bolo tak pol deviatej večer. V tej chvíli ma vôbec nenapadlo, žeby sa Romanovi niečo stalo”, hovorí Iveta.

 

Romana poznala od malička a chodila s ním tiež do školy. “Mala som ho rada. Bola s ním vždy sranda. Nebrala som ho ako iné dievčatá, pre ktoré bol idol, keď hral v Discopříběhu, ale ako kamaráta, obyčajného chalana” dodáva so slzami v očiach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies