Nečakaná návšteva: Barman našiel pred podnikom 1,5-metrového žraloka!

NETKY.SK • 7 August 2013, 17:00 • 2 min
Nečakaná návšteva: Barman našiel pred podnikom 1,5-metrového žraloka!

NANTUCKET – To musela byť noc! Majiteľ baru „morský pes“ Jimmy Agnew, z amerického mesta Nantucket, našiel ráno pred vchodom do svojho podniku nečakaného zákazníka.

slovakia

left justify in out

Vchod do jeho baru zablokoval viac ako 1,5-metrový žralok. Nikto však nevie, kto tam morského predátora nechal. Agnew bol z nečakanej návštevy nemilo prekvapený. „Keď som rán prišiel otvoriť bar, našiel som pred vchodom mŕtveho žraloka. Bol mŕtvy už niekoľko hodín,“ prezradil Agnew o nezvyčajnom náleze.

Telo morského predátora upratala mestská upratovacia služba okolo siedmej ráno. Po tom, ako sa celý príbeh dostal na verejnosť, majiteľovi neustále zvoní telefón s otázkami zvedavcov, ako sa žralok pred dvere dostal. Jednou z možných teórií je, že žralok vyskočil z vody pred vchod do baru sám.

Jeden komik, ktorý v bare vystupuje ihneď vtipne zareagoval na svojom facebooku. Uviedol, že Žralok sa išiel do Morského psa „stretnúť so svojimi kumpánmi.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona