Nebola som si istá, či chcem mať deti, tvrdí Pink

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 09:54 • 2 min
Nebola som si istá, či chcem mať deti, tvrdí Pink

BRATISLAVA - Americká speváčka Pink priznala, že si nebola istá tým, či chce mať deti. Povedala to pre austrálsku verziu magazínu GQ. Pink má dcéru Willow Sage, ktorej otcom je speváčkin manžel Carey Hart.

slovakia

left justify in out

"Poznáte to, zamilujete sa a myslíte si, že by ste mali mať dieťa, ale potom ten pocit zmizol," povedala. "Carey vždy chcel mať deti, tak sme to teda urobili a už viem, že je to skvelé. Je to dôležitejšie ako čokoľvek iné. Moja dcéra je to najkrajšie, čo sa mi kedy stalo. Teraz mám niekoho, komu môžem celý deň spievať pojašené piesne a ešte sa jej to aj páči. Je pravdepodobne jediným človekom, ktorý ma neposudzuje," dodala.

Tridsaťtriročná Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get the Party Started, Just Like a Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me a Reason. Trojnásobnú držiteľku Grammy magazín Billboard v roku 2009 zaradil na čelo rebríčka najlepších popových interpretov a interpretiek desaťročia a podľa magazínu Forbes bola speváčka 27. najvplyvnejšou celebritou sveta roku 2010. S bývalým motocyklovým a freestyle motokrosovým pretekárom Hartom sa zosobášila v januári 2006 v Kostarike, dcéra Willov Sage sa im narodila v júni 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies