Nebojte sa leoparda

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 11:00 • 2 min
Nebojte sa leoparda

BRATISLAVA - Leopardí vzor je trend, ktorý neustále prichádza a odchádza, ale aj v medziobdobí je stále žiadaným vzorom. Pridajte trošku leoparda k čiernemu outfitu a hneď budete vyzerať sexi a rafinovane. Čokoľvek s leopardím vzorom sa stane výraznou a nápadnou časťou celého outfitu a ak sa vám výsledná kombinácia podarí, potom naozaj zažiarite.

slovakia

left justify in out

Ako začať

Začnite opatrne: k neutrálnemu otfitu pridajte iba kúsok leoparda. Napríklad leopardí opasok, topánky alebo kabelku. Myslite vždy na pravidlo, že v outfite použite vždy len jednu vec s leopardím vzorom.

obrazok

Druhý stupeň

Ak si trúfate s leopardom zájsť ďalej, potom si určite zaobstarajte väčší kus oblečenia s týmto vzorom. Napríklad sveter, sukňu alebo nohavice. Pre ich kombinovanie platí pravidlo farebnej neutrality ostatných kúskov. Najlepšie sa leopard kombinuje s bielou a čiernou, ale výborne vyzerá aj v kombinácii s riflovinou.

obrazok

Pre pokročilé

Ak ste si v kombinovaní oblečenia naozaj istá a nechýba vám ani sebavedomie, potom budete vedieť nosiť aj tak výrazný kúsok akým je napríklad leopardí kabát. 

obrazok

Preč s pravidlami

Inšpiráciu ako nosiť leoparda nájdete určite aj na internete. Pozrite sa na tie ženy, ktoré sa neriadili pravidlami a skombinovali leoparda s prúžkami, kockami alebo kvetinami. No nevyzerá to skvele?

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies