Nebo nie je výmysel videlo počas dušičkového víkendu 8447 divákov

NETKY.SK • 4 November 2014, 08:36 • 2 min
Nebo nie je výmysel videlo počas dušičkového víkendu 8447 divákov

BRATISLAVA - Sfilmovanie svetoznámej knižnej predlohy Nebo nie je výmysel sa dočkalo úspechu aj v slovenských kinách.

slovakia

left justify in out

"Počas dušičkového víkendu film videlo 8447 divákov a umiestnil sa na prvej priečke Top 10 v slovenských kinách," informovala TASR Martina Kalová zo spoločnosti Itafilm. Ako ďalej uviedla, film dokázal uspieť v ťažkej konkurencii jesenných titulov a prekvapil zvýšeným záujmom slovenského diváka napriek tomu, že ho nehrali všetky multikiná.

      

Rovnomenná kniha, podľa ktorej snímku nakrútili, sa stala bestsellerom New York Times, preložili ju do 30 svetových jazykov a na Slovensku si ju kúpilo vyše 30.000 čitateľov. Rozpráva skutočný príbeh štvorročného Coltona, ktorý po ťažkej operácii tvrdí, že bol v nebi, zatiaľ čo lekári bojovali o jeho život. Svoju neuveriteľnú cestu do neba a naspäť opisuje s detskou úprimnosťou a, navyše, hovorí o veciach, ktoré sa udiali dávno pred jeho narodením. Coltonovi rodičia považujú synove slová spočiatku za výmysel, no postupne sa ich viera v Boha zmení na presvedčenie, že kráľovstvo nebeské naozaj existuje.
      

Snímku Nebo nie je výmysel uviedla do slovenských kín spoločnosť Itafilm 30. októbra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies