Nebezpečná jazda ako z akčného filmu, aj sa tu strieľalo. Čo spôsobil tento šofér v Bratislave?

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 18:15 • 2 min
Nebezpečná jazda ako z akčného filmu, aj sa tu strieľalo. Čo spôsobil tento šofér v Bratislave?

Príslušníci diaľničnej polície sa ani nestačili diviť po tom, ako videli nebezpečnú jazdu vodiča BMW. Policajti museli po mužovi strieľať, no to ho nezastavilo.

slovakia

left justify in out

Polícia na sociálnej sieti informuje o tom, že nebolo možné nevšimnúť si pána, ktorého štýl jazdy bol už na prvý pohľad nekorektný. "Vodiča sa nedalo nevšimnúť – Na diaľnici jazdil v protismere, a to v smere od Zlatých pieskov do Petržalky," vysvetlila polícia, ktorá žiadala šoféra, aby jazdu ukončil.

 

img


Nepoučiteľný
No namiesto zjednania nápravy a zastaveniu sa vodič pustil na ďalšiu nečakanú akciu. "Ten však na výzvy smerujúce k zastaveniu vozidla nereagoval, naopak s vozidlo začal zrýchľovať," objasnila polícia s tým, že príslušníci museli použiť aj zbraň, ktorou strelili do pneumatík.

Urputný boj
No vodič sa napriek tomu nevzdával. "Vodič aj napriek poškodeným a vyprázdneným pneumatikám unikal ďalej a následne narazil prednou častou svojho vozidla do služobného policajného auta. Po tomto 'nájazde' na policajné auto zastavil, vo vozidle bol uzamknutý a odmietol vystúpiť s vozidla," doplnila neuveriteľný príbeh.

Zamkol sa
A stále nebolo všetkému koniec. Policajti vyzývali opustiť automobil, ale neúspešne, muž sa v aute zamkol. "Oboma rukami mal držať volant svojho vozidla a súčasne zvyšoval otáčky motora," doplnili na sociálnej sieti s tým, že policajtom neostávala iná možnosť, ako do auta násilne vniknúť. Chceli tak zabrániť ďalšej možnej trestnej činnosti. Rozbili
okno auta a muža spacifikovali.
 

img


Ďalšia agresivita
Mužovi to však nestačilo a nevzdával sa ani s putami na rukách. Mal byť agresívny a klásť aktívny odpor voči príslušníkom. "Pravdepodobnou príčinou jeho správania bola skutočnosť, že vodič bol pod vplyvom omamných a psychotropných látok. To však potvrdia alebo aj vyvrátia výsledky toxikologického skúmania, na ktoré bol hliadkou PZ eskortovaný," doplnila polícia Bratislavského kraja na facebooku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies