Neapolčan Gargano na operáciu

NETKY.SK • 17 Október 2014, 15:01 • 2 min
Neapolčan Gargano na operáciu

NEAPOL - Defenzívny záložník talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Walter Gargano utrpel zlomeninu pravej lícnej kosti.

slovakia

left justify in out

Uruguajský švagor slovenského stredopoliara a zároveň spoluhráča Mareka Hamšíka sa zranil na tréningu "partenopei", keď dostal ranu do tváre a v najbližších dňoch podstúpi operáciu. Informuje o tom oficiálna internetová stránka klubu spod Vezuvu s dôvetkom, že Gargano s najväčšou pravdepodobnosťou vynechá nedeľňajší zápas 7. kola Serie A na ihrisku Interu Miláno (20.45 h).

 

SSC Neapol je jedným zo súperov Slovana Bratislava v I-skupine Európskej ligy. Ich prvý vzájomný duel na Pasienkoch sa skončil víťazstvom hostí 2:0, odveta na Apeninskom polostrove sa uskutoční 11. decembra. Členmi I-skupiny sú aj česká Sparta Praha a Young Boys Bern zo Švajčiarska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies