Neapol získal ďalšieho Poliaka, prichádza Piotr Zieliňski

NETKY.SK • 5 August 2016, 10:17 • 2 min
Neapol získal ďalšieho Poliaka, prichádza Piotr Zieliňski

NEAPOL - Taliansky futbalový vicemajster SSC Neapol získal do svojho kádra poľského stredopoliara Piotra Zieliňského. Dvadsaťdvaročný talent strávil ostatné dve sezóny ako kmeňový hráč Udinese na hosťovaní v Empoli.

slovakia

left justify in out

"SSC Neapol oznamuje, že podpísal kontrakt s Piotrom Sebastianom Zieliňským z Udinese," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení na webe "Partenopei". Neapolčania podľa informácií, ktorými disponujú talianske médiá, zaplatia za novú posilu okolo 16 miliónov eur. Zieliňski bol v priebehu tohto leta objektom záujmu viacerých popredných klubov, vážny interes mali aj FC Liverpool a AC Miláno.

 

Mužstvo zo štadióna San Paolo pred niekoľkými dňami vystužil ďalší Poliak Arkadiusz Milik z Ajaxu Amsterdam, na súpiske figuruje aj Igor Lasicki. Kapitánom Neapola je Slovák Marek Hamšík. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar, osemfinalista nedávnych ME vo Francúzsku, sa len pred pár dňami s vedením talianskeho klubu dohodol na predĺžení kontraktu do júna 2020, súčasťou kontraktu je aj opcia na ďalších 12 mesiacov. Doteraz bol zmluvne viazaný do konca súťažného ročníka 2017/2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies