Neapol si hravo poradil s Cagliari, Hamšík mal prsty v dvoch góloch

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 07:27 • 2 min
Neapol si hravo poradil s Cagliari, Hamšík mal prsty v dvoch góloch

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol sú v laufe. Po štvrtkovom presvedčivom triumfe v úvodnom štvrťfinálovom zápase Európskej ligy vo Wolfsburgu (4:1) uspeli aj v talianskej Serii A, v 31. kole zvíťazili v Cagliari 3:0. Slovenský reprezentant Marek Hamšík opäť nastúpil v základnej jedenástke a mal prsty v dvoch góloch.

slovakia

left justify in out

V 24. minúte našiel Joseho Callejona, ktorý otvoril skóre. Pred prestávkou poslal slovenský stredopoliar nebezpečný center do šestnástky domácich a Antonio Balzano si dal vlastný gól. Konečný výsledok stanovil Mariólo Gabbiadini. Neapolčania sa sedem kôl pred koncom posunuli v tabuľke na štvrté miesto, na striebornú pozíciu strácajú už iba päť bodov. "Bolo to skvelé víťazstvo! Ideme ďalej," uviedli na sociálnej sieti po zápase na Sardínii švagrovia a spoluhráči z Neapola Hamšík a Uruguajčan Walter Gargano.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies