Neapol prehajdákal dvojgólový náskok, Hamšík: Nemali sme to pustiť

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:47 • 2 min
Neapol prehajdákal dvojgólový náskok, Hamšík: Nemali sme to pustiť

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol nevyužili šancu dotiahnuť sa na druhý AS Rím na rozdiel dvoch bodov.

slovakia

left justify in out

V dueli 26. kole talianskej Serie A proti Interu Miláno v poslednej dvadsaťminútovke prehajdákali dvojgólový náskok. Slovenský stredopoliar Marek Hamšík, ktorý hlavičkou otvoril skóre, bol po záverečnom hvizde sklamaný.

 

"Duel sme mali super rozohraný, po hodine hry sme viedli dvojgólovým rozdielom. Teší ma gól a asistencia, ale to všetko neguje konečný nerozhodný výsledok. Nemali sme už pustiť tento zápas...," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý v šlágri kola hýril aktivitou. Už v prvom polčase mohol skórovať, gólu sa dočkal šesť minút po zmene strán. Onedlho po jeho prihrávke na Argentínčana Gonzala Higuiana viedli domáci 2:0, no záver nezvládli.

 

Hamšík odišiel z ihriska desať minút pred koncom za stavu 2:1 pre Neapol, diváci ho odmenili skandovaným potleskom. Podobne ako Higuian vystrelil na bránku šesťkrát, mal najviac prihrávok (42), ktoré boli na 90,5 percent úspešné. "Veľká škoda, že sme neudržali vedenie. Mohli sme sa opäť priblížiť k druhému miestu," dodal Hamšík, ktorého vo štvrtok čaká úvodné osemfinále Európskej ligy proti Dinamu Moskva s Tomášom Hubočanom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies