Neapol predostrie Benítezovi nový kontrakt

NETKY.SK • 19 November 2014, 13:29 • 2 min
Neapol predostrie Benítezovi nový kontrakt

NEAPOL - Spojenie španielskeho trénera Rafaela Beníteza a talianskeho futbalového tímu SSC Neapol vyzerá napriek občasnému "hromobitiu" na vydarený sobáš, vedenie klubu preto má záujem predĺžiť s osvedčeným koučom doterajšiu zmluvu.

slovakia

left justify in out

Súčasný platný kontrakt 54-ročného odborníka vyprší na konci júna 2015, prezident Aurelio de Laurentiis plánuje po novom roku predostrieť Benítezovi nový kontrakt na ďalšie tri roky.

 

"Budúcnosť je otvorená. Zhováram sa s prezidentom majúc na zreteli, že Neapol je tím, ktorý rastie. Debatovali sme aj o novej zmluve a detailnejšie rozhovory prídu na rad čoskoro. Som tu šťastný, cítim podporu vedenia, ale vo futbale nikdy neviete, čo sa udeje," uviedol podľa Sky madridský rodák Benítez, ktorý v minulosti trénoval na najvyššej úrovni aj FC Chelsea, FC Liverpool, Inter Miláno a Valenciu. S Liverpoolom pred deviatimi rokmi vyhral Ligu majstrov, FC Chelsea priviedol v sezóne 2012/2013 k triumfu v Európskej lige UEFA. 

 

Neapol, a teda aj slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka, vedie od konca mája 2013, v prvej sezóne s ním získal Taliansky pohár. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies