Neapol po výhre 2:0 vo Verone už druhý, Hamšík: Boli sme trpezliví

NETKY.SK • 23 November 2015, 09:58 • 2 min
Neapol po výhre 2:0 vo Verone už druhý, Hamšík: Boli sme trpezliví

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol pokračujú v spanilej jazde. V 13. kole talianskej Serie A triumfovali na pôde Hellasu Verona 2:0 a v tabuľke sú už druhí s dvojbodovou stratou na Inter Miláno. Slovenský reprezentant Marek Hamšík patril vo Verone k najaktívnejším hráčom.

slovakia

left justify in out

Prihral na prvý gól Lorenzovi Insignemu a začal akciu pred druhým presným zásahom, ktorý pridal argentínsky kanonier Gonzalo Higuain. "Bol to náročný duel. Hrali sme už netradične na obed, ihrisko bolo nekvalitné a súper sa od prvej minúty zameral na defenzívu. V prvom polčase sme síce neskórovali, no boli sme trpezliví a dočkali sme sa dvoch gólov. Sme šťastní. Máme za sebou ďalší úspešný duel," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý hral do 78. minúty. Televízia Sky ho vyhlásila za Hráča zápasu.

 

Slovenského stredopoliara teší, že jeho tím bojuje o špicu tabuľky. Do večernej dohrávky medzi milánskym Interom a Frosinone (4:0) bol dokonca lídrom talianskej ligy o skóre pred Fiorentinou. "V nedeľu podvečer o piatej som si odfotil tabuľku Serie A," dodal spokojný Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona