Neapol opäť zakopol, Hamšík po remíze: Chýbalo trošku šťastia

NETKY.SK • 29 November 2016, 10:29 • 2 min
Neapol opäť zakopol, Hamšík po remíze: Chýbalo trošku šťastia

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol v talianskej Serie A opäť zakopli, keď v pondelňajšej dohrávke 14. kola iba remizovali so Sassuolom 1:1.

slovakia

left justify in out

Domáci vyťažili z hernej prevahy a mnohých šancí len jeden gól, v 42. minúte po prihrávke slovenského kapitána Mareka Hamšíka rozvlnil sieť nádhernou strelou pod brvno Lorenzo Insigne. Deľbu bodov v 82. minúte zariadil Gregoire Defrel.

 

"Celý zápas sme mali veľkú prevahu, skoro stále sa hralo na polovici hostí," uviedol Hamšík na svojej oficiálnej webstránke. "Prišli aj strely, šance, no dali sme iba jeden gól. Niekedy nám chýbalo trošku športového šťastia. Hostia až v 82. minúte trafili do priestoru našej bránky a dali gól. Futbal je aj taký," dodal reprezentačný stredopoliar, ktorý odohral celý zápas. Hamšík patril k najlepším hráčom na ihrisku, o jeho aktivite svedčí 109 prihrávok a štyri strely na súperovu bránku.

 

Neapol tak figuruje až na 7. mieste tabuľky, na sériového majstra a lídra Juventus Turín aktuálne stráca osem bodov. Sassuolo okupuje 16. priečku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona