Neapol opäť s presvedčivou výhrou, Hamšík asistoval

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 10:46 • 2 min
Neapol opäť s presvedčivou výhrou, Hamšík asistoval

NEAPOL - Taliansky futbalový klub SSC Neapol nadviazal na štvrtkový triumf 4:1 vo Wolfsburgu v prvom štvrťfinálovom stretnutí Európskej ligy, keď v nedeľňajšom zápase 31. kola najvyššej domácej súťaže zvíťazil v Cagliari 3:0.

slovakia

left justify in out

Jednou z ústredných postáv tohto úspechu bol slovenský reprezentant Marek Hamšík. Ten v 24. min prihral na otvárací presný zásah Josému Callejónovi. Dvadsaťsedemročný stredopoliar tesne pred koncom prvého dejstva poslal do šestnástky súpera center, ktorý do vlastnej siete nasmeroval obranca Cagliari Antonio Balzano. Konečný výsledok stanovil v 59. min Manolo Gabbiadini.


"Bolo to skvelé víťazstvo! Ideme ďalej," napísal k spoločnej fotografii s Hamšíkom na sociálnej sieti Instagram jeho švagor a spoluhráč v drese "partenopei" Walter Gargano.


Ako uviedla oficiálna internetová stránka Mareka Hamšíka, slovenský záložník nastúpil v tejto sezóne za Neapol na 44 súťažných duelov, v ktorých dosiahol 11 gólov a 12 asistencií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies