Neapol môže v pondelok zosadiť Inter z čela Serie A

NETKY.SK • 28 November 2015, 10:51 • 2 min
Neapol môže v pondelok zosadiť Inter z čela Serie A

NEAPOL - Program 14. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže v pondelok o 21.00 h uzavrie momentálne najprestížnejšie stretnutie v rámci Serie A. Druhý SSC Neapol (28 bodov) bude hostiť vedúci Inter Miláno (30 bodov) a v prípade víťazstva sa dostane na čelo tabuľky.

slovakia

left justify in out

Do boja sa teoreticky môže zamiešať Fiorentina (28 bodov), ktorá v ten istý deň od 19.00 h nastúpi na pôde Sassuola. Neapol v porovnaní s Fiorentinou aktuálne disponuje o gól lepším skóre (24:8 ku 26:11). "Na zápas proti Interu sa pozeráme ako na ďalšie bežné predstavenie. Čaká na nás ťažký duel, veď privítame lídra Serie A," povedal na svojej oficiálnej internetovej stránke slovenský kapitán SSC Marek Hamšík.


Neapolčania i Milánčania vo svojich ostatných piatich vystúpeniach v talianskej najvyššej súťaži dosiahli totožnú bilanciu - štyri triumfy, jedna remíza. "Bude to veľmi dôležitý výsledok, rovnako ako predchádzajúce aj nasledujúce. Keď počujem ľudí šesť mesiacov pred vyvrcholením súťaže hovoriť o majstrovskom primáte, smejem sa. Jeden týždeň chvália víťazný tím, potom ho kritizujú po remíze. Na pondelok sa nachystáme naším obvyklým spôsobom. Nič viac ma teraz nezaujíma," vyhlásil tréner SSC Maurizio Sarri.


Pondelkoví súperi sa dosiaľ v Serie A a Talianskom pohári stretli 78-krát. V 37 prípadoch uspel Neapol, v 19 Inter a 22 meraní sil sa skončilo nerozhodne. "Budú mať výhodu domáceho prostredia a fanúšikov na svojej strane," priznal stredopoliar milánskeho klubu Fredy Guarín. Šláger 14. kola najvyššej súťaže Apeninského polostrova bude rozhodovať Daniele Orsato.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies