Neapol má nového trénera, je ním dlhoročný hráč milánskeho AC

NETKY.SK • 11 December 2019, 19:45 • 2 min
Neapol má nového trénera, je ním dlhoročný hráč milánskeho AC

NEAPOL - Aj napriek tomu, že sa vo včerajších hodinách podarilo mužstvu spod Vezuvu postúpiť do jarnej vyraďovacej fázy Ligy majstrov, sú ich výkony v domácej lige neoslnivé. Aj preto sa vedenie klubu rozhodlo pre zmenu hlavného trénera.

slovakia

left justify in out

Taliansky futbalový tím SSC Neapol povedie ako hlavný tréner Gennaro Gattuso. Majster sveta z roku 2006 nahradil pri kormidle Carla Ancelottiho. Toho prepustili napriek utorňajšej výhre 4:0 nad Genkom, znamenajúcej postup do osemfinále Ligy majstrov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SIAMO AGLI OTTAVI! 😍 💙 #ForzaNapoliSempre

Príspevok, ktorý zdieľa SSC Napoli (@officialsscnapoli),

 

Gattuso absolvuje debut pri kormidle Neapola v sobotňajšom dueli Serie A proti Parme, ktorej dres oblieka aj slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka. Gattuso bol do mája na lavičke milánskeho AC, kde strávil takmer celú hráčsku kariéru.

 

"Cieľ je začať zbierať body a vrátiť sa späť na priečky, zaručujúce miestenku v Lige majstrov. Musíme tvrdo pracovať a prekonať toto zložité obdobie," vyhlásil 41-ročný Gattuso, ktorého Ancelotti viedol počas viac ako osemročného úspešného obdobia v milánskom AC. "Ancelotti je pre mňa ako otec. Vždy stál pri mne a podporoval ma."

 

img

 

Neapol skončil pod Ancelottiho vedením na druhej priečke uplynulej sezóny Serie A. V prebiehajúcej mu patrí priebežne až siedma priečka, keď stráca na vedúci Inter Miláno už 17 bodov. Informovala o tom agentúra SID.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona