Neapol len remizoval s predposledným Palermom, Hamšík: Škoda straty

NETKY.SK • 30 Január 2017, 10:19 • 2 min
Neapol len remizoval s predposledným Palermom, Hamšík: Škoda straty

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol ukončili trojzápasovú víťaznú sériu v Serie A, keď v nedeľu doma prekvapujúco iba remizovali s predposledným Palermom 1:1.

slovakia

left justify in out

Ich strata na vedúci Juventus Turín narástla na šesť bodov.

 

Domáci, v drese ktorých od začiatku nastúpil aj kapitán Marek Hamšík, mali veľkú prevahu, ale nevedeli ju pretaviť do gólov. Navyše, od 6. minúty prehrávali po zásahu macedónskeho reprezentanta Iliju Nestorovského. Vyrovnať sa im podarilo až po hodine hry, keď zaváhanie brankára Josipa Pošaveca využil Dries Mertens. Ďalšie góly však Neapolčania už nepridali a museli sa zmieriť len so ziskom bodu.

 

"Duel sme mali jednoznačne vyhrať. Mrzí nás strata dvoch bodov," uviedol Hamšík, ktorý odohral celý zápas. Podľa slovenského reprezentanta malo jeho mužstvo dostatok príležitostí na dokonalý obrat. "Určite sme neodohrali najlepší duel, no mali sme dostatočne veľa šancí, aby sme vyhrali. Škoda straty, ale musíme pozerať dopredu, sústrediť sa na najbližší duel v Bologni," dodal Hamšík pre svoj oficiálny web.

 

Okrem Neapola zaváhalo aj rímske AS, ktoré prehralo v Janove so Sampdoriou 2:3. Tabuľkových susedov delia od seba už len dva body.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies