Neapol bez bez železného muža Hamšíka?

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 14:15 • 2 min
Neapol bez bez železného muža Hamšíka?

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík v sobotu možno bude prvýkrát po viac než dvoch rokoch chýbať v zostave SSC Neapol v stretnutí tamojšej najvyššej súťaže Serie A.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročného stredopoliara trápi v ostatnom období zranenie lýtkového svalu a počas týždňa trénoval individuálne, informoval portál julienews.it. Je možné, že tréner "Partenopei" Maurizio Sarri mu dopraje odpočinok a Hamšík nezasiahne do sobotňajšieho domáceho súboja proti Cagliari (18.00 h) ani ako striedajúci hráč.

 

"Marek má menší problém, lekársky tím Neapola a tréner spravia rozhodnutie. Som si istý, že správne," citoval web goal.com Martina Petráša zo spoločnosti CSM-Agency, ktorá Hamšíka zastupuje.

Banskobystrický rodák ťahá šnúru 81 zápasov bez absencie v Serie A, naposledy chýbal v zostave Neapola 4. apríla 2015 proti AS Rím. "Do stredu poľa mám šiestich hráčov, ktorí sú prakticky na jednej úrovni - s výnimkou Hamšíka, ktorý je vynikajúci," skonštatoval pred niekoľkými týždňami Sarri na margo kľúčového hráča mužstva, citoval ho portál tuttomercatoweb.com.

Štyri kolá pred koncom aktuálneho ročníka Serie A figuruje Neapol na 3. priečke (74 b.) a bojuje o druhé miesto, ktoré zaručí účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov 2017/2018. Na druhej pozícii je AS Rím so 75 bodmi. Lídrom je turínsky Juventus (84 b.), ktorý môže v nedeľu spečatiť ligový triumf.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona