Ne-Yo zmenil názov svojho pripravovaného albumu

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 19:37 • 2 min
 Ne-Yo zmenil názov svojho pripravovaného albumu

Ne-Yo zmenil názov svojho pripravovaného albumu - Celebrity Americký r'n'b spevák Ne-Yo zmenil názov svojej pripravovanej piatej štúdiovky z The Cracks in Mr. Perfect na The R.

slovakia

left justify in out

img

Americký r'n'b spevák Ne-Yo zmenil názov svojej pripravovanej piatej štúdiovky z The Cracks in Mr. Perfect na The R.E.D. Album. Rovnaký názov mal pritom aj Gameov tretí album, ktorý vyšiel vlani v lete.

"Zmenil som názov albumu, ktorý sa po novom bude volať The R.E.D. Album, pričom R.E.D. je akronym pre Realizing Every Dream (v preklade uskutočniť každý sen, pozn. SITA). Uplynulých pár rokov som sa začal viac pozerať, čo sa v mojom živote udialo a čo sa v ňom deje aj v súčasnosti. Uvedomil som si, že uskutočňujem každý jeden sen, ktorý som mal. Mám veľké šťastie a to nemôže o sebe povedať každý. Takže tento album je oslavou mojich splnených snov," uviedol v rozhovore pre portál HipHollywood.com 32-ročný spevák.

Ne-Yo, vlastným menom Shaffer Chimere Smith Jr., začínal v skupine Envy, ktorá sa však v roku 2000 rozpadla. Následne pôsobil predovšetkým ako textár pre iných spevákov. Svoj debutový album In My Own Words vydal až v roku 2006, po ňom nasledovali ešte nahrávky Because of You (2007), Year of the Gentleman (2008) a Libra Scale (2010).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies