Ne-Yo má na krku žalobu: Expriateľku urazil na cti

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 15:00 • 2 min
Ne-Yo má na krku žalobu: Expriateľku urazil na cti

LOS ANGELES - Amerického r'n'b speváka Ne-Ya žaluje bývalá priateľka Jesseca White za urážku na cti. Nepáčili sa jej totiž spevákove výroky v programe Behind the Music, ktorý televízia VH1 odvysielala vlani v septembri.

slovakia

left justify in out

Ne-Yo vtedy o White povedal, že je "nečestná žena, ktorá ho vedome oklamala, keď mu tvrdila, že je otcom jej dieťaťa, aby ho tak podvodným spôsobom obrala o veľké množstvo peňazí". White porodila ešte v roku 2005, pričom v rodnom liste uviedla ako otca Ne-Ya. Spevákova matka a najbližší priatelia mu preto odporučili, aby podstúpil test otcovstva. Ten dokázal, že 33-ročný spevák nie je otcom dieťaťa. Obaja nakoniec v roku 2009 uzavreli dohodu, na základe ktorej Ne-Yo svojej expartnerke vyplatil 575-tisíc dolárov výmenou za to, že White oficiálne uznala, že nie je otcom jej potomka. Súčasťou dohody bol aj obojstranný súhlas, že o tomto incidente nebudú hovoriť na verejnosti. To však spevák v septembri v spomínanom programe Behind the Music porušil, a preto ho White teraz zažalovala. V súdnych dokumentoch tvrdí, že pre spevákove výroky prišla o miesto fotografky a grafičky a žiada od neho bližšie nešpecifikované odškodné. 

Ne-Yo, vlastným menom Shaffer Chimere Smith, začínal v skupine Envy, ktorá sa však v roku 2000 rozpadla. Následne pôsobil predovšetkým ako textár pre iných spevákov. Svoj debutový album In My Own Words vydal až v roku 2006, po ňom nasledovali nahrávky Because Of You (2007), Year Of The Gentleman (2008), Libra Scale (2010) a R.E.D. (2012). Na svojom konte má tri ceny Grammy, pričom nominovaný bol zatiaľ trinásťkrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies