Ne-Yo je ženatý! R'n'b spevák a Crystal Renay si povedali áno

NETKY.SK • 21 Február 2016, 10:43 • 2 min
Ne-Yo je ženatý! R'n'b spevák a Crystal Renay si povedali áno

USA - Americký r'n'b spevák Ne-Yo a jeho partnerka, modelka Crystal Renay, sa zosobášili.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom americký týždenník People, ktorému to potvrdila samotná dvojica. "Nemôžeme sa dočkať, keď začneme náš spoločný život. Tešíme sa na to, ako si navzájom budeme najlepšími priateľmi," povedal 36-ročný interpret. Svadba páru, ktorému sa tiež onedlho narodí prvé spoločné dieťa, sa konala v sobotu v kalifornskom meste Rancho Palos Verdes.


Ne-Yo a Crystal Renay sa zoznámili počas spolupráce na spevákovej štúdiovke Non-Fiction, ktorá vyšla minulý január. V lete toho roka dvojica ohlásila zásnuby, pričom zároveň oznámili, že čakajú prvého potomka. Interpret má tiež dve deti s bývalou snúbenicou Monyettou Shaw.


Ne-Yo, vlastným menom Shaffer Chimere Smith, začínal v skupine Envy, ktorá sa však v roku 2000 rozpadla. Následne pôsobil predovšetkým ako textár pre iných spevákov. Svoj debutový album In My Own Words vydal až v roku 2006, po ňom nasledovali nahrávky Because Of You (2007), Year Of The Gentleman (2008), Libra Scale (2010), R.E.D. (2012) a spomínaná Non-Fiction (2015). Na konte má tri ceny Grammy, pričom nominovaný bol zatiaľ štrnásť ráz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona