NDS vykoná počas víkendu jarnú údržbu tunelov Horelica a Sitina

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 12:39 • 2 min
NDS vykoná počas víkendu jarnú údržbu tunelov Horelica a Sitina

BRATISLAVA - Počas blížiaceho sa víkendu vykoná Národná diaľničná spoločnosť (NDS) pravidelnú jarnú údržbu diaľničných tunelov Horelica a Sitina. To si podľa hovorkyne NDS Evy Žgravčákovej vyžiada ich úplne uzavretie pre motoristov.

slovakia

left justify in out

Tunel Horelica bude uzatvorený od soboty 16. apríla od 20.00 h do nedele 17. apríla do 24.00 h a tunel Sitina od dnešného dňa od 22.00 h do soboty do 10.00 h.

 

"Doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie," priblížila Žgravčáková. Diaľničná spoločnosť sa podľa jej slov motoristom ospravedlňuje za znížený komfort.

 

Následne prejdú údržbou aj tunely Bôrik, Šibenik a Branisko. "Čistia sa ostenia tunelov, stropné konštrukcie, chodníky, vozovka, drenáž a kanalizačná sieť," vymenovala hovorkyňa. Zároveň sa podľa jej slov ošetria aj nerezové súčasti dverí, SOS kabíny a osvetlenie. Údržbou prejdú tiež technologické zariadenia tunelov a vykonajú sa tlakové skúšky požiarnych hadíc a požiarnych hydrantov a vyčistí sa aj ventilácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies