NDS vyhlásila súťaž na odborníka stavebného dozoru na tunely

NETKY.SK • 12 August 2014, 13:01 • 2 min
NDS vyhlásila súťaž na odborníka stavebného dozoru na tunely

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na výkon činnosti odborníka stavebného dozoru na tunely.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná cena za poskytovanie tejto služby počas štyroch rokov je 1,845 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Diaľničiari na základe výsledku tendra chcú uzavrieť rámcovú dohodu s viacerými účastníkmi, najviac s pätnástimi.

 

Ako oznámila NDS, očakávaný rozsah činnosti odborníka stavebného dozoru na tunely počas platnosti rámcovej dohody je 52 740 hodín. Odborník bude vykonávať činnosti stavebného dozoru najmä pri razení tunelov a následne pri realizácii ostení (konštrukcií) tunelov, betonáži vozoviek, ako aj všetkých ostatných konštrukcií tunelov, vrátane ich technológie. Otváranie ponúk je plánované 8. septembra. 

 

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies