NDS vybrala firmy pre stavebný dozor na dopravné stavby

NETKY.SK • 27 Február 2015, 16:57 • 2 min
NDS vybrala firmy pre stavebný dozor na dopravné stavby

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) uzatvorila rámcovú dohodu na činnosť odborníka stavebného dozoru na dopravné stavby na štyri roky s jedenástimi uchádzačmi, ktorí predložili ponuku.

slovakia

left justify in out

Vo verejnej súťaži navrhli hodinové sadzby za poskytovanie služby v rozsahu od 25 eur do 100 eur. Pôvodná predpokladaná cena zákazky bola 2,419 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

 

Ako o výsledku tendra informovali diaľničiari, rámcovú dohodu podpísali s firmami, resp. skupinami - SGS Czech Republic, s.r.o. Praha, skupina ESP Consult, s.r.o. Šamorín a Eutech, a. s. Košice, Arcadis CZ, a. s., organizačná zložka Slovensko, Bratislava, Restado, s.r.o., Bratislava, SHP SK, s.r.o., Bratislava, Bung Slovensko, s.r.o., Bratislava, Amberg Engineering Slovakia, s.r.o., Bratislava, Infram SK, s.r.o., Bratislava, skupina Dopravoprojekt, a. s. Bratislava a Dopravoprojekt Brno, a. s., HBH Projekt, spol. s r. o. Brno a AE Dozoring, s.r.o., Bratislava. 

 

Odborník bude vykonávať činnosti stavebného dozoru na častiach diela/objektoch a s nimi súvisiacich prácach podľa pridelenia hlavného stavebného dozoru. Predpokladaný rozsah poskytovania služieb odborníka stavebného dozoru pre dopravné stavby je 69 120 hodín počas platnosti a účinnosti rámcovej dohody. 

NDS uzavrela s tými istými firmami, resp. skupinami v decembri 2014 rámcovú dohodu na činnosť odborníka stavebného dozoru na mosty za podobných podmienok. S piatimi uchádzačmi podpísala ešte vlani v novembri aj rámcovú dohodu na činnosť odborníka stavebného dozoru na tunel. 

 

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies