NDS upozorňuje na čiastočnú uzáveru úseku D1 pri Piešťanoch

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 19:33 • 2 min
NDS upozorňuje na čiastočnú uzáveru úseku D1 pri Piešťanoch

BRATISLAVA – Úsek diaľnice D1 medzi Piešťanmi a Hornou Stredou bude od soboty 16. júna do nedele 5. augusta čiastočne uzavretý. Dôvodom je výmena mostných záverov.

slovakia

left justify in out

Informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Michaela Michalová. Stavebné práce budú podľa nej prebiehať vo viacerých etapách. "V prvej etape bude doprava vedená v ľavom jazdnom páse smer Trnava od 16. 6. 2018 a v pravom jazdnom páse od 24. 6. 2018 smer Trenčín, a to v ľavých jazdných pruhoch," priblížila Michalová.

 

V druhej etape bude doprava vedená od 16. júna v ľavom a od 24. júna v pravom jazdnom páse v pravých jazdných pruhoch a pripájacom respektíve odbočovacom jazdnom pruhu. Hovorkyňa tiež upozornila, že čiastočná uzávera v pravom jazdnom páse v smere do Trenčína začne len v prípade, že počas prvého týždňa nedôjde k zdržaniu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies