NDS chce kúpiť zvislé dopravné značky za 6 mil. eur

NETKY.SK • 27 August 2014, 10:32 • 2 min
NDS chce kúpiť zvislé dopravné značky za 6 mil. eur

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na dodanie, montáž a demontáž zvislých dopravných značiek, príslušenstva, nosičov, dopravných zariadení a konštrukcií s pasívnou bezpečnosťou. Predpokladaná cena štvorročnej zákazky je 6 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Ako NDS informovala, požiadavky na jednotlivé dodávky spresní formou čiastkových objednávok, keďže rozsah, počet a druh požadovaných prác a dopravných značiek, zariadení a ich nosičov nie je možné predvídať. Otváranie ponúk je plánované 24. septembra a dodávateľ by mal vzísť z následnej elektronickej aukcie. Uchádzači majú preukázať, že v rokoch 2011 až 2013 uskutočnili rovnaké zákazky v minimálnom objeme 3 mil. eur bez dane. 

 

Diaľničiari zároveň pripravujú tender na vypracovanie dokumentácií pre územné rozhodnutie, stavebný zámer, na stavebné povolenie a ponuku pre rekonštrukciu križovatky Prievoz na diaľnici D1 v Bratislave. Súčasťou zákazky za predpokladanú cenu 550 tis. eur bez dane bude aj výkon autorského dozoru a koordinátora dokumentácie. 

 

Projektová dokumentácia bude vypracovaná aj na doplnenie a modernizáciu informačného systému na diaľnici D2 Bratislava, Lamač - štátna hranica SR/ČR. Súčasťou týchto služieb bude asistencia pri vysvetľovaní projektovej dokumentácie a získavaní stavebného povolenia, ako aj poskytnutie autorského dozoru počas prác. Podľa výzvy na predkladanie ponúk predpokladaná cena zákazky je 100 tis. eur bez dane a ponuky by sa mali otvárať 17. septembra. 

 

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest. NDS prevádzkuje 418 kilometrov diaľnic, z toho 402 km je v plnom profile, teda s dvoma pruhmi v oboch smeroch, a 195 km rýchlostných ciest, z čoho je 144 km v plnom profile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies