NBS upozorňuje na firmu Atlantic Global Asset Management - nedisponuje žiadnym povolením na činnosť

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 11:02 • 2 min
NBS upozorňuje na firmu Atlantic Global Asset Management - nedisponuje žiadnym povolením na činnosť

BRATISLAVA - Národná banka Slovenska (NBS) upozorňuje na činnosť spoločnosti Atlantic Global Asset Management, S.A. so sídlom na Kapverdských ostrovoch. Spoločnosť podľa vyjadrení centrálnej banky ponúka investičné produkty bez splnenia legislatívnych povinností Slovenskej republiky. Zároveň nedisponuje žiadnym povolením na činnosť.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej spresnila NBS, spoločnosť Atlantic Global Asset Management nemá povolenie, ktoré by ju oprávňovalo podnikať na Slovensku vykonávaním činnosti podľa zákona o cenných papieroch a investičných službách, či zákona o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve.

 

Súčasne centrálna banka uvedenú spoločnosť neeviduje ani ako poskytovateľa investičných služieb na základe jednotného európskeho povolenia. Podnikateľská činnosť firmy nepodlieha dohľadu Národnej banky Slovenska a finančné prostriedky investované do jej aktivít nie sú kryté garančným fondom investícií podľa zákona o cenných papieroch a investičných službách.

Spoločnosť Atlantic Global Asset Management ponúka podľa NBS vysokú návratnosť investícií prostredníctvom internetovej platformy s prísľubom vysokej miery zhodnotenia a efektívneho riadenia rizík.

 

Firma ponúka svoje služby prostredníctvom oficiálneho webového sídla atlanticgam.es, na ktorom sa prezentuje spoluprácou s viacerými partnermi, napr. Perfect Money, OKPAY, Bitcoin. Hlavným marketingovým partnerom je spoločnosť Questra World pôsobiaca aj pod názvami Questra Holdings alebo Questra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies