NBA:November stál za ho**o, povedal Garnett a čaká trest

NETKY.SK • 11 December 2013, 16:05 • 2 min
NBA:November stál za ho**o, povedal Garnett a čaká trest

NEW YORK - Prvý mesiac nového ročníka NBA bol z pohľadu výsledkov basketbalistov Brooklynu priam apokalyptický, čo vo svojom hodnotení pred médiami omnoho ľudovejšou formou prezentoval aj pivot Kevin Garnett.

slovakia

left justify in out

"November stál za ho**o," nedal si servítku pred ústa 37-ročný veterán, po vyrieknutí týchto slov sa pred novinármi zasmial, pridal ešte tvrdší vulgarizmus a poznamenal, že ho zrejme neminie finančná pokuta za nemiestny slovník. Ináč nie je jeho kritickému postoju čo vyčítať, lebo tím, ktorý priniesol v lete do kádra najväčšiu kvalitu vrátane neho, sa v súčasnosti potáca v druhej polovici tabuľky Východnej konferencie. A aj to len vďaka dvom už decembrovým víťazstvám za sebou. Nets patrí až 11. priečka s bilanciou 7 - 14, pritom pred sezónou pribudli do ich kádra okrem Garnetta aj Paul Pierce, Jason Terry či Andrej Kirilenko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona