NBA: Zvrat u Stana van Gundyho, povedie Detroit

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 09:04 • 2 min
NBA: Zvrat u Stana van Gundyho, povedie Detroit

OAKLAND/DETROIT - Nie Golden State, ale prekvapujúco Detroit je ďalšou trénerskou zastávkou Stana van Gundyho v basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Warriors pracovali na príchode 54-ročného kouča okamžite po prepustení Marka Jacksona, ale nesplnili mu najpodstatnejšiu požiadavku: absolútnu kontrolu nad tímom. A činil sa Detroit, kde je po zbabranej sezóne 2013/2014 takisto voľná trénerská stolička - Mauricea Cheeksa v závere ročníka vystriedal dočasný kouč John Loyer. Pistons a Van Gundy pracujú na zmluve na najbližších päť rokov vo výške 35 miliónov dolárov.


Stanley Alan "Stan" Van Gundy uplynulé dve sezóny nepracoval v NBA. Dosiaľ najznámejšiu kapitolu svojho trénerského života písal v rokoch 2007 - 2012 v Orlande, kde mal pod palcom jedného z najlepších pivotov ligy Dwighta Howarda. Ako hlavný kouč pôsobil predtým v Miami (2003 - 2005). Dvakrát sa predstavil na lavičke v Zápase hviezd NBA (2005, 2010), na výraznejší úspech čaká.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies