NBA: Zranený Wade nepomôže Chicagu do konca základnej časti

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 10:22 • 2 min
NBA: Zranený Wade nepomôže Chicagu do konca základnej časti

CHICAGO - Americký basketbalista Dwyane Wade nebude v dobrom spomínať na svoju prvú sezónu v rodnom Chicagu, kde zamieril vlani v lete po trinástich rokoch v drese Miami.

slovakia

left justify in out

Pre 35-ročného rozohrávača sa premiérový ročník vo farbách Bulls končí v čase, keď mužstvo zo všetkých síl bojuje o účasť v play-off. Vyšetrenie magnetickou rezonanciou odhalilo u skúseného basketbalistu zlomeninu v lakti a podľa klubového webu s určitosťou vynechá zostávajúcich štrnásť duelov tabuľkovej fázy ligy. Bude to preňho zároveň koniec sezóny, ak si tím nevybojuje miestenku v play-off. Wade v 57 zápasoch ročníka 2016/2017 dosiahol priemery 18,6 bodu, 4,5 doskoku, 3,9 asistencie a 1,5 zisku. S Miami bol v minulosti trikrát šampiónom NBA. Bulls aktuálne patrí 10. priečka vo Východnej konferencii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies