NBA: Zranený Bryant nechce hlasy do Zápasu hviezd

NETKY.SK • 7 Január 2014, 14:37 • 2 min
NBA: Zranený Bryant nechce hlasy do Zápasu hviezd

LOS ANGELES - Zraneniami sužovaný Kobe Bryant, ktorý v tejto sezóne basketbalovej NBA nastúpil iba na šesť zápasov, vzhľadom na svoju neutešenú situáciu vyzval fanúšikov po celom svete, aby zaňho nehlasovali do otváracej zostavy februárového Zápasu hviezd.

slovakia

left justify in out

Líder Los Angeles Lakers sa v exhibičnom súboji v drese Západu predstavil doteraz pätnásťkrát, v roku 2012 prekonal v celkovom počte nastrieľaných bodov v rámci týchto meraní síl proti Východu Michaela Jordana.

"Oceňujem a rešpektujem túžbu priaznivcov sledovať ma v akcii, ale oveľa radšej by som na ihrisku videl mladších chalanov. Odvádzajú kus práce, aby sa mohli predstaviť na exhibícii," uviedol podľa AP strieľajúci rozohrávač Los Angeles Lakers.

Tridsaťpäťročný Bryant momentálne pauzuje pre fraktúru v ľavom kolene. Obrnený dávkou trpezlivosti jazdí na stacionárnom bicykli, kým sa kosť hojí. "Mám dosť obmedzený okruh činností, ktoré môžem robiť. Snažím sa čo najviac bicyklovať, udržiavať nohu v pohybe a spevňovať ju," doplnil Bryant, ktorý má v šiestich stretnutiach ročníka priemer 13,8 bodu na zápas. Zranil sa 17. decembra v Memphise, predtým sa osem mesiacov zotavoval po operácii achilovky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona