NBA: Zápas hviezd štvrtý raz s Popovichom na lavičke Západu

NETKY.SK • 28 Január 2016, 12:34 • 2 min
NBA: Zápas hviezd štvrtý raz s Popovichom na lavičke Západu

NEW YORK - Na lavičku výberu Západnej konferencie sa vo februárovom Zápase hviezd NBA postaví Gregg Popovich.

slovakia

left justify in out

Jeho San Antonio síce okupuje len druhú priečku v konferenčnom poradí za suverénom tejto sezóny Golden State, ale tréner obhajcu trofeje Steve Kerr viedol elitných hráčov vo vlaňajšej exhibícii a záskok jeho zástupcu Luka Watona vedenie NBA neuznalo ako splnenie nominačných kritérií. Popovich usmerňoval hviezdy Západnej konferencie aj v rokoch 2005, 2011 a 2013.


"Je to ohromne dobrý pocit vedieť, že budete mať v šatni najlepších basketbalistov planéty. Veľká česť," povedal tréner, ktorý bude mať v základnej päťke aj svojho klubového zverenca Kawhiho Leonarda.


Walton bol pri kormidle Warriors pri famóznom 22-zápasovom víťaznom štarte do základnej časti sezóny, keď zastupoval Kerra, kým ten riešil svoje zdravotné problémy s chrbtom. NBA však usúdila, že jeho pozícia bola iba dočasná a pravidlá v takýchto prípadoch hovoria jasne.


"Obaja sme si to minulý rok užili. Luke síce nebol hlavný tréner, ale ako člen realizačného tímu v New Yorku nechýbal. Pravidlá sú pravidlá. Možno budúci rok," reagoval Kerr a poklonu Waltonovi zložil aj Popovich: "Vôbec to neznižuje jeho prácu. Luke si počínal fantasticky. Na debutanta odviedol výborné služby. Napriek tomu som si istý, že má radosť zo Stevovho návratu."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies