NBA: Za Sefoloshovo zranenie vraj môže newyorská polícia

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 10:33 • 2 min
NBA: Za Sefoloshovo zranenie vraj môže newyorská polícia

ATLANTA - Basketbalista Thabo Sefolosha zvalil vinu za svoje zranenie, ktoré ho vyradilo zo zvyšku tejto sezóny NBA, na newyorských policajtov.

slovakia

left justify in out

Krídelník v službách Atlanty si zlomil ihlicu lýtka na pravej nohe a poškodil si väzy počas minulotýždňového dobrodružstva, keď ho so spoluhráčom Perom Antičom zadržala polícia pre marenie vyšetrovania útoku nožom na iného basketbalistu Chrisa Copelanda pred nočným klubom na Manhattane. Švajčiar potrebuje operáciu a svojmu tímu, ktorého súčasťou sa stal len vlani v lete po výmene z Oklahomy, nepomôže v rozhodujúcej fáze ročníka - v play-off, do ktorého Hawks postúpili z prvého miesta vo Východnej konferencii.

 

"Na odporúčanie právneho zástupcu nebudem podávať informácie o detailoch prípadu. Otázky bude klásť môj obhajca na pojednávaní. Poviem iba toľko, že mám veľké bolesti, utrpel som vážne zranenie a spôsobila ho polícia," vyhlásil defenzívny špecialista.

 

"Prežívam ťažké chvíle a naozaj si vážim podporu, ktorej sa mi od všetkých dostalo. Som veľmi sklamaný, že nemôžem pomôcť svojim spoluhráčom na palubovke počas play-off a ospravedlňujem sa im za problémy, ktoré som im incidentom spôsobil. Budem im držať palce na každom ich kroku. Urobím všetko, aby som očistil moje meno," povedal Sefolosha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona