NBA: William a Kate priniesli Clevelandu šťastie

NETKY.SK • 9 December 2014, 10:18 • 2 min
NBA: William a Kate priniesli Clevelandu šťastie

NEW YORK - Modrá krv v hľadisku basketbalovému Clevelandu žičila. Britský princ William a jeho manželka Kate zavítali v pondelok na zápas NBA v Brooklyne.

slovakia

left justify in out

Príchod prominentných divákov 7 minút pred koncom tretej štvrtiny viac prospel Cavaliers. Mužstvo s hviezdnym LeBronom Jamesom na čele zvyšok dovtedy vyrovnaného stretnutia zvládlo pomerom 49:27 a celkovo vyhralo 110:88. "Jasné, priniesli nám šťastie. Bol to ich prvý basketbalový zápas a oni si vybrali práve ten, v ktorom som hral ja. Je to pre mňa veľká česť," podotkol James, ktorý si v útrobách haly zapózoval s párom a venoval mu žltý dres Clevelandu s menom Cambridge. Kráľ James nezabudol ani na najmladšieho člena kráľovskej rodiny Georgea, ktorý dostal červený dres s číslom 1.

 

Wiliam a Kate sa objavili v tuneli do haly práve v čase, keď hosťujúci Kevin Love hádzal trestné hody. Druhý nepremenil a na ukazovateli svietil stav 61:61. "Trochu ma rozhádzalo, keď ľudia začali mávať šálmi a všetkým, čo mali po ruke. Vyrušilo ma to, snažil som sa trafiť kôš, ale pokus bol krátky," priznal inak výborný strelec Love. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies