NBA: Westbrookovi vyniesli skvelé výkony honor hráča týždňa

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 09:39 • 2 min
NBA: Westbrookovi vyniesli skvelé výkony honor hráča týždňa

NEW YORK - Za najlepších hráčov uplynulého týždňa v basketbalovej NBA vyhlásili Mauricea Williamsa (Východná) a Russella Westbrooka (Západná konferencia). Informovala o tom oficiálna internetová stránka súťaže.

slovakia

left justify in out

Predovšetkým vďaka rozohrávačovi Mo Williamsovi zvíťazili basketbalisti Charlotte v sledovanom období vo všetkých štyroch zápasoch, 32-ročný tvorca hry priložil ruku k dielu priemermi 19,5 bodu a 10,8 asistencie na jeden duel.


Oklahome sa síce v uplynulých siedmich dňoch nedarilo tak ako Charlotte, ale z troch zápasov dva vyhrala predovšetkým vďaka svojmu 26-ročnému lídrovi Westbrookovi. Stredný rozohrávač Thunder počas absencie svojho basketbalového dvojčaťa Kevina Duranta žiari ako nikdy v kariére, veď sledované obdobie zakončil triple-double priemermi 40,7 bodu, 11,3 asistencie a 11,3 doskoku na zápas.


Nominácie nepremenili Isaiah Thomas (Boston), James Harden (Houston), DeAndre Jordan, Chris Paul (obaja Los Angeles Clippers), Dwyane Wade (Miami), Anthony Davis (New Orleans), Victor Oladipo (Orlando), LaMarcus Aldridge (Portland), Tony Parker (San Antonio) ani DeMar DeRozan (Toronto).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona