NBA: Westbrook mimo hry na štyri až šesť týždňov

NETKY.SK • 31 Október 2014, 15:36 • 2 min
NBA: Westbrook mimo hry na štyri až šesť týždňov

OKLAHOMA CITY - Najskôr Kevin Durant a teraz Russell Westbrook - basketbalovej Oklahome sa rozpadla jedna z najúdernejších dvojíc celej NBA.

slovakia

left justify in out

Rozohrávač Westbrook, ktorý mal počas rekonvalescencie svojho tímového kolegu a najužitočnejšieho hráča uplynulého ročníka súťaže Duranta ťahať tím Thunder, si v štvrtkovom stretnutí s Los Angeles Clippers zlomil druhú záprstnú kosť na dlani pravej ruky a podľa miestnych médií sa na palubovky vráti o štyri až šesť týždňov. Teda v čase, keď by už mohol naberať stratenú kondíciu aj krídelník Durant. Ten ešte pred začiatkom sezóny utrpel tzv. Jonesovu zlomeninu piatej predpriehlavkovej kosti vedúcej k malíčku nohy a podstúpil operáciu.

 

Trénera Scotta Brooksa a jeho zdravých zverencov čaká náročný november. Musia sa postarať, aby do návratu opôr nebolo ich manko na najlepších v Západnej konferencii príliš veľké. V sobotu odohrajú Thunder prvý domáci zápas sezóny a v kádri majú iba osem zdravých basketbalistov, z toho len jedného stredného rozohrávača. "Neuveriteľná situácia. Všetci sme z toho v šoku. Nie je to smiešne, ale človek sa musí smiať nad tým, koľko nás zostalo," komentoval Nick Collison stav v mužstve, ktoré patrilo medzi favoritov Západnej konferencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona