NBA: Wall sa ohradil, že ho označili až za 31. najlepšieho

NETKY.SK • 18 September 2014, 13:38 • 2 min
NBA: Wall sa ohradil, že ho označili až za 31. najlepšieho

WASHINGTON - V rebríčku v porovnaní s predchádzajúcou sezónou poskočil o deväť miest, ale až 31. pozícia v stovke najlepších basketbalistov NBA podľa prestížneho športového magazínu Sports Illustrated sa Johna Walla zasa dotkla.

slovakia

left justify in out

"Prepáč, John!" odkázali zostavovatelia poradia 24-ročnému kapitánovi Washingtonu. "Nemáte sa za čo ospravedlňovať. Je to vaše rozhodnutie. Vďaka," reagoval rovnako na Twitteri dirigent hry Wizards, ktorého medzi strednými rozohrávačmi predstihli v rebríčku Kyle Lowry (30.), Derrick Rose (23.), Damian Lillard (22.) či Kyrie Irving (21.). Poradie v elitnej dvadsiatke hráčov pred sezónou 2014/2015 zatiaľ nezverejnili. 

 

Tichá "vojna" medzi basketbalistom a spomenutým periodikom sa zrejme ťahá od letného rozhovoru 2013. Vtedy mal Wall čerstvo podpísanú zmluvu na päť rokov a 80 miliónov dolárov a pre SI vyhlásil: "Považujem sa za najlepšieho stredného rozohrávača v lige. Áno, najlepšieho. Opieram sa o to, čo môžem dokázať v budúcnosti. Cítim, že sa môžem stále zlepšovať. V lige je mnoho talentovaných rozohrávačov, ale kvalitou sa vyrovnám všetkým." 

 

Walla si Wizards vybrali v drafte 2010 z prvého miesta. Na poste stredného rozohrávača - teda tvorcu hry, ktorý zväčša uprednostní prihrávku pred strelou - má v NBA vážnu konkurenciu, ale ani tá v osobnostiach Chrisa Paula, Rajona Ronda, Derona Williamsa, Tonyho Parkera, Stephena Curryho či Russella Westbrooka mu neubrala guráž v jeho vyhláseniach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies