NBA: Wade sa rozhodol zotrvať v Miami

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 10:09 • 2 min
NBA: Wade sa rozhodol zotrvať v Miami

MIAMI - Náladu v basketbalovom klube Miami Heat po minulotýždňovom odchode LeBrona Jamesa vylepšila dohoda s Dwyanom Wadeom na pokračovaní spolupráce.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rozohrávač podpísal s finalistom NBA zmluvu na dva roky. Klub bližšie finančné podmienky dohody nezverejnil, podľa zdrojov televíznej stanice ESPN blízkych rokovaniam by mal Wade dostať 31,1 milióna dolárov.

 

Wade sa podobne ako LeBron James a Chris Bosh rozhodol k 1. júlu predčasne vypovedať platnú zmluvu s Heat a dostal možnosť rokovať ako voľný hráč o novom kontrakte. Napokon nezamieril do iného tímu, ale dal prednosť Miami. Rodák z Chicaga doteraz nehral v inom drese ako Heat. "Som hrdý, že som strávil každý deň mojej kariéry v tomto klube a priniesol do Miami tri majstrovské tituly. Prežil som v Heat dobré i zlé časy. Dôverujem organizácii i jej krokom," uviedol vo vyhlásení Wade, ktorý v poslednej sezóne pre viaceré zranenia odohral len 54 stretnutí základnej časti. Informácie zverejnil web ESPN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies