NBA: Vyťažený Bryant nemusí trénovať

NETKY.SK • 4 December 2014, 14:52 • 2 min
NBA: Vyťažený Bryant nemusí trénovať

WASHINGTON - Má už 36 rokov, ale s bezmála 36 minútami na zápas patrí do tucta najvyťaženejších basketbalistov tejto sezóny NBA.

slovakia

left justify in out

Kobe Bryant je po dlhej maródke pri streleckej chuti, s priemerom 26 bodov na stretnutie je lídrom celej súťaže. Zato jeho Los Angeles Lakers sa len pomaly odliepajú od dna tabuľky Západnej konferencie. Tréner Byron Scott si oprávnene robí starosti, aby svojho lídra nepreťažil.

 

"Musím sledovať jeho minutáž, nechcem to prehnať," uvedomuje si kormidelník najslabšieho tímu "nadupanej" Pacifickej divízie. V utorňajšom zápase v Detroite strávil Bryant na palubovke 33 minút a napriek víťazstvu sa sťažoval na únavu. Scott mu ponúka možnosť nastaviť si vlastný tréningový režim: "Aby som bol úprimný, na tréningu ho nepotrebujem. Stačí mi, keď pozná náš program." 

 

Bryantovi plynie predposledný rok zmluvy. Scott verí, že ho v mužstve udrží dlhšie. "Budeme sa o tom zhovárať. Myslím si, že má stále dostatok paliva v nádrži. Keď dáme dokopy tím, ktorý ho nadchne, budeme mať reálnu šancu prehovoriť ho na ďalší rok," povedal 53-ročný tréner, ktorého Bryant stihol zažiť ešte ako aktívneho hráča Lakers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies