NBA: Vyššie než on bol len LeBron, teraz bude kickboxerom

NETKY.SK • 23 September 2014, 12:25 • 2 min
NBA: Vyššie než on bol len LeBron, teraz bude kickboxerom

BELEHRAD - S kariérou bývalého nádejného basketbalistu Darka Miličiča, dvojky draftu NBA 2003, v ktorom si Cleveland Cavaliers z najvyššieho miesta vybrali LeBrona Jamesa, je definitívny koniec.

slovakia

left justify in out

Hoci srbský pivot má iba 29 rokov, pod košmi sa podľa všetkého už neobjaví. Server NBA Serbia informoval, že 213 cm vysoký rodák z Nového Sadu v stredu podpíše kontrakt s WAKO (World Association of Kickboxing Organizations), stane sa kickboxerom a oficiálne zverejnia termín aj súpera jeho prvého zápasu.

 

Miličič, ktorého si v drafte vybral Detroit, naposledy pôsobil v NBA v Bostone začiatkom sezóny 2012/2013, odkiaľ však odišiel na vlastnú žiadosť. V NBA za sebou zanechal v 468 stretnutiach priemer 6 bodov na zápas. Pôsobil aj v Orlande, Memphise, New Yorku a Minnesote. Počas kariéry zarobil na základe zmlúv s klubmi vyše 52 miliónov dolárov. 

 

Ľavorukého Balkánca celosvetovo neslávne "preslávilo" vyjadrenie po spornej prehre s Gréckom 67:68 po predĺžení na majstrovstvách Európy 2007 v Španielsku, kde Srbi nepostúpili zo základnej A-skupiny. Miličič pred srbskými novinármi adresoval spŕšku vulgarizmov na trojicu rozhodcov a ich rodiny, za čo mu Medzinárodná basketbalová federácia (FIBA) naparila pokutu 13 770 dolárov a odvtedy sa neobjavil v reprezentácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona