NBA: Vyhral 20-tisíc dolárov, peniaze nemôže prijať

NETKY.SK • 28 November 2013, 10:06 • 2 min
NBA: Vyhral 20-tisíc dolárov, peniaze nemôže prijať

OKLAHOMA CITY - Z najšťastnejšieho večera v živote fanúšika basketbalistov Oklahoma City Thunder Camerona Rodrigueza sa stáva nočná mora.

slovakia

left justify in out

Za presnú ruku v prestávkovej diváckej súťaži počas domáceho zápasu Thunder s Denverom z polovice ihriska mu malo patriť 20-tisíc dolárov. Peňažnej výhry sa ale možno bude musieť zriecť. Dvadsaťtriročný Rodriguez je v skutočnosti krídelníkom univerzitného tímu Southwestern College Moundbuilders a ak si odmenu nechá, príde o štatút amatérskeho hráča. Upozornila ho na to Národná asociácia univerzitného športu (NAIA), prezradil Dave Denly, športový riaditeľ spomenutej vysokej školy. Southwestern College so sídlom v Kansase sa proti nariadeniu odvolala a navrhla, aby sumu klasifikovali ako formu štipendia. Rozhodnutie by malo padnúť do dvoch týždňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies