NBA: Veľké hviezdy nechcú hrávať po Bryantovom boku

NETKY.SK • 21 Október 2014, 16:39 • 2 min
NBA: Veľké hviezdy nechcú hrávať po Bryantovom boku

LOS ANGELES - Otvárať Pandorinu skrinku tvrdením, že Los Angeles Lakers nedokážu pritiahnuť do tímu skutočné basketbalové hviezdy vinou Kobeho Bryanta, o čom sa potichu hovorí už dlhšie, sa pred novou sezónou rozhodli analytici ESPN.

slovakia

left justify in out

Jeden z najslávnejších klubov NBA mal v uplynulých rokoch záujem o LeBrona Jamesa, Carmela Anthonyho, Paula Georgea či Chrisa Paula, ale nijaký z týchto hráčov zvučného mena si "žlto-purpurový" dres neobliekol ani neoblečie. Zrejme až kým 36-ročný Bryant neodíde do športového dôchodku. "Mal som za posledné roky mnoho klientov, kvalitných basketbalistov, ktorí nechceli hrať po Kobeho boku. Každý, kto by mohol ohroziť jeho nedotknuteľnosť, by sa stal ihelníkom pre médiá. Dokonca aj Shaquille O'Neal," priznal nemenovaný agent, ktorý zastupuje viacero ligových hviezd.

 

Bryant je verný farbám Lakers celú kariéru, vybojoval s nimi päť titulov a je nad slnko jasné, že jeho názor má v prominentnom klube svoju váhu. Od posledného titulu (2010) to s tímom ide dolu vodou. Po odchode Phila Jacksona v roku 2011 viedli mužstvo Mike Brown, Bernie Bickerstaff, Mike D'Antoni a od leta Byron Scott. Vlani sa po jedinej sezóne porúčal z kolektívu Dwight Howard, teraz v lete vymenil Kaliforniu za Chicago aj ďalší kvalitný podkošový hráč Pau Gasol. "Kobe chce víťaziť, ale len vtedy, pokiaľ on je dôvod, prečo víťazíme," prezradil človek blízky organizácii. "Prestavba kádra sa udeje až po jeho konci. Veľkí hráči nechcú hrať s Kobem. Čaká sa, kedy odíde," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona