NBA: V Sacramente to vrie, Cousins preklínal kouča aj pred realizačným štábom

NETKY.SK • 12 November 2015, 09:51 • 2 min
NBA: V Sacramente to vrie, Cousins preklínal kouča aj pred realizačným štábom

SACRAMENTO - V basketbalovom Sacramente už dlhodobo panuje všetko iné len nie pohoda. Ambiciózny klub pod kuratelou indického zbohatlíka Viveka Ranadivého napriek solídnemu hráčskemu materiálu nedokáže víťaziť, čo sa odzrkadľuje na atmosfére v tíme.

slovakia

left justify in out

Server The Big Lead s odvolaním sa na blízke zdroje dianiu v stredu informoval, že líder mužstva DeMarcus Cousins v šatni preklínal trénera Georgea Karla pred všetkými spoluhráčmi aj realizačným štábom. Incident sa udial deň po tom, čo viceprezident basketbalových operácií a generálny manažér klubu Vlade Divac zašiel za hráčmi a zisťoval, či má prepustiť Karla z funkcie. Šesťdesiatštyriročný kouč vo februári 2015 podpísal s Kings kontrakt na štyri sezóny, ale v zámorí prevláda názor, že vo funkcii nevydrží ani do Dňa vďakyvzdania (26. novembra). Tím je na 13. priečke Západnej konferencie s bilanciou 2-7. Opiera sa najmä o trojicu Cousins, Rudy Gay a Rajon Rondo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies