NBA: V nováčikovskom tíme sezóny Towns a Porziňgis

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 10:54 • 2 min
NBA: V nováčikovskom tíme sezóny Towns a Porziňgis

NEW YORK - Športoví novinári v USA a Kanade nemali žiadne pochybnosti o tom, že basketbalové nádeje Karl-Anthony Towns a Kristaps Porziňgis patria do päťky najlepších nováčikov vrcholiaceho ročníka NBA.

slovakia

left justify in out

Oboch zaradili do hviezdnej zostavy jednomyseľne s plným počtom 130 hlasov. Pivot Minnesoty Towns mal vo svojej premiérovej sezóne ako draftová jednotka priemery vyše 18 bodov a 10 doskokov na jeden duel, absolvoval kompletnú porciu 82 zápasov. Vyhlásili ho za najlepšieho nováčika. Lotyšský krídelník v službách New Yorku Knicks Porziňgis, štvorka vlaňajšieho draftu, sa prezentoval ciframi 14,3 bodu, 7,3 doskoku a 1,86 bloku na stretnutie. Od čias Marka Jacksona (1987/88) bol prvým nováčikom Knicks s minimálne 1000 bodmi v ročníku.

 

Elitnú zostavu dopĺňajú Devin Booker z Phoenixu, Nikola Jokič z Denveru a Jahlil Okafor z Philadelphie. Druhú päťku tvoria Justise Winslow (Miami), D'Angelo Russell (Los Angeles Lakers), Emmanuel Mudiay (Denver), Myles Turner (Indiana) a Willie Cauley-Stein (Sacramento).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies